Hallin ehdot

Hallin maksu- ja varausehdot sekä käyttösopimus

Halli sijaitsee osoitteessa Metsämiehenkuja 1, Nurmijärvi. Hallin vuokraajana toimii Noorakkihallit Oy.

Ajantasaiset hinnat löydät osoitteesta: https://www.noorakki.fi/halli/

Vuoroja varatessasi sitoudut noudattamaan alla olevia ehtoja. Vuoron varaaja toimii vastuuhenkilönä ja huolehtii, että kaikki varatulle vuorolle osallistuvat tietävät hallin säännöistä.

Varatulle vuorolle voi osallistua enintään kuusi koiraa. Isommissa tapahtumissa asiasta on sovittava erikseen halli@noorakki.fi. Tilojen vuokraamisesta yrityksille ja kaupalliseen toimintaan tulee aina sopia erikseen. Kaupalliseen toimintaan irtovuoroja ei voi varata varauskalenterin kautta.

Maksuehdot:

Käyttämättömiä vuoroja ei voi lunastaa takaisin tai muuttaa rahaksi. 

Irtovuorot

Irtovuoroja voi varata 24/7 varauskalenterin kautta. (varata voi seuraavasta tasatunnista alkaen). 

Irtovuoron varaus tulee vahvistaa 24h kuluessa varauksesta maksamalla vuoro verkkokaupassa: https://holvi.com/shop/noorakkihalli/. Maksukuitissa saat hallin avainlokeroon vaadittavan koodin.

Varauskalenterin kautta varattuja ja jo maksettuja yksittäisiä irtovuoroja ei voi perua. Varausajankohdan muuttamista voi kysyä osoitteesta halli@noorakki.fi, mikäli varattuun vuoroon on yli 3 vrk aikaa. 

Yli 4h kestävät vuorot voi perua kuluitta kaksi viikkoa ennen ajankohtaa. 1-2 viikkoa ennen perutuista vuoroista laskutetaan puolet (50%). Alle viikko aikaisemmin perutuista vuoroista veloitetaan koko summa (100%). 

Vakiovuorot

Vakiovuoroissa laskutusväli on 1kk, ja lasku toimitetaan sähköpostitse varaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Vakiovuoroissa yksittäisiä varauksia ei voi perua. 

Vakiovuorot tulee irtisanoa kuukautta ennen vuorojen alkua. Kesken kautta tehdyistä vakiovuorojen peruutuksissa irtisanomisaika on kuluva sekä seuraava kokonainen kalenterikuukausi. 

Yleiset säännöt

Pysäköinti

Autot pysäköidään joko Metsämiehenkuja 1 kiinteistön pihalle (hallin takana hyvin tilaa) tai Metsämiehenkujan varteen. Tärkeää on, ettei pysäköity auto estä liikennettä tai sisäänpääsyä muihin halleihin kiinteistön pihassa eikä liikennettä tien varressa.

Hallilla toimiminen

 • Koirat on pidettävä kytkettyinä hallin pihalla.
 • Vuoro alkaa ja päättyy sovittuna aikana, tasalta. Hallin sisäänkäynti hoidetaan Metsämiehenkujan puoleisesta ovesta ja uloskäynti Vanhan Hämeenlinnantien puolelta.
 • Vuokraaja toimii tilassa omalla vastuullaan ja on vastuussa myös vuorollansa muista tilan käyttäjistä.
 • Hallilla hyllyissä olevaa välineistöä saa lainata oman vuoron aikana, mutta vuokraaja sitoutuu korvaamaan Noorakkihallit Oy:lle kaiken vahingon, mitä hänen hallivuoronsa aikana tilalle tai irtaimistolle on tapahtunut.
 • Mikäli hallin vuokraaja ei ole itse paikalla vuokrauksen aikana, on hän silti vastuussa siitä, mitä hallissa tapahtuu ja mahdollisista syntyneistä vahingoista.
 • Noorakkihallit Oy kieltää hallin käyttämisen mihinkään toimintaan, joka rikkoo Suomen lakia (esim. eläinsuojelulaki).
 • Mikäli hallin vuokraaja huomaa hallissa vian, joka voi johtaa omaisuus- tai henkilövahinkoon, tulee asiasta ilmoittaa välittömästi 0503396132 ja tarvittaessa tehdä tarvittavat toimenpiteet vahingon estämiseksi.
 • Juoksuiset nartut saavat tulla tilaan housut jalassa. Puethan housut koiralle jo ennen halliin sisään tuloa.
 • Hallissa ei saa liikkua ulkojalkineissa. Riisuthan jalkineet sisääntulon yhteydessä. Hallilla on tuoleja, joiden yhteydessä on alustat, joihin kengät voi jättää.
 • Avainlokeron käyttöohjeen löydät täältä.
 • Avainlokero löytyy sisäänkäynnin oven (Metsämiehenkujan puolella) vasemmalta puolelta. Avainlokerosta lainattu avain on palautettava takaisin lokeroon välittömästi ja lukon numerokoodi pyöritettävä. Avaimen palauttamatta jättämisestä aiheutuneista kuluista vastaa vuokraaja (esim. peruuntuneet hallivuorot ja koulutukset). Avaimen hävittämisestä aiheutuvista kuluista vastaa vuokraaja (esim. lukkojen uudelleen sarjoitus ja peruuntuneet hallivuorot sekä koulutukset).
 • Vuokraajan tulee huolehtia molempien ovien asianmukaisesta lukittumisesta vuoron päätyttyä. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan huolimattomuudesta ja/tai ohjeiden vastaisesta toiminnasta syntyvät kustannukset (esim. huolimattomuuden mahdollistaman varkauden tai ilkivallan aiheuttamat kustannukset).
 • Hallissa on automaattinen valaistus. Valot sammuvat, kun tila on hetken tyhjänä ja niitä ei tarvitse erikseen sammuttaa. 
 • Hallilla on tallentava kameravalvonta. Valvontaa käytetään tarvittaessa ilkivallan, varkauksien ja sotkujen selvittämiseen.


Siisteydestä huolehtiminen

 • Hallin vuokraamisen yhteydessä vuokraaja sitoutuu siivoamaan hallin siihen kuntoon, kun se on hänelle vuoron alussa luovutettu. Käytetyt tarvikkeet ja välineet palautetaan niille varatuille paikoille.
 • Käytettäessä haisteluseiniä ja -laseja, pestään välineistö käytön jälkeen ohjeistuksen mukaisesti. Tiskatut lasit jätetään kuivumaan niille osoitettuun paikkaan WC:ssä.
 • Koiria ei saa ulkoiluttaa hallin tai naapuritonttien pihamaalla. Koiria voi ulkoiluttaa Metsämiehenkujan varressa sekä ympäröivissä maastoissa kytkettynä. Koirien jätökset tulee kerätä maastosta, ja kakkapussit voi laittaa Metsämiehenkuja 1 -kiinteistön pihassa olevaan sekajäteastiaan. 
 • Ethän laita kakkapusseja tai ruuantähteitä sisältäviä roskia sisällä hallissa oleviin roska-astioihin, vaan vie ne suoraan kiinteistön pihalla olevaan roska-astiaan.
 • Halliin sattuneista vahingoista peritään 20€ sotkusakko. Ilmoittamatta/siivoamatta jääneistä vahingoista peritään 50€ siivousmaksu. Huomiothan, että tilassa on kameravalvonta.
 • WC-tilasta löydät siivouskorin, jossa on vahinkojen siivoukseen tarkoitettu välineistö. Merkitse kohta tarkoin, jotta löydät paikan haettuasi siivousvälineet. 


Noorakkihallit Oy:tä ei voida pitää vastuussa mahdollisesta haitasta, tai taloudellisesta menetyksestä tilanteessa, jossa Noorakkihallit Oy:stä riippumattomasta syystä hallivuoroa ei voida järjestää sovittuna ajankohtana. Kaikki Noorakkihallit Oy:n korvausvelvollisuus rajoittuu vuokraushinnan palauttamiseen kokonaan tai osittain.