Hajutyöskentelyn parikurssi ti 9.1.-19.3.2024

Loppuunmyyty

Hajutyökurssit on tarkoitettu hajuerottelusta kiinnostuneille koirakoille. Kurssit etenevät yksilöllisesti. Parikurssille 30min vuorolle osallistuu kaksi koiraa, jotka harjoittelevat vuorotellen kaksi kierrosta. Toisen koiran harjoitellessa voi harjoitella odottamista tai tehdä harjoituksia itsenäisesti. Tila on sermeillä jaettavissa kahdeksi eri tilaksi, joten molemmat koirat saavat omat n. 85m2 kokoiset harjoittelutilat.

Aloittelevien koirien kanssa kurssilla harjoitellaan tunnistamaan ohjaajan valitsema harjoitushaju (esim. sieni, kahvi, tee, eukalyptus...) sekä hajun ilmaisun alkeita. Koulutukseen voi osallistua kaikentasoiset koirat ja ohjaajat, ja koulutuksessa lähdetään liikkeelle hajuerottelun perusteista. Sopii myös noseworkista kiinnostuneille koirakoille.

Jo lajia harjoitelleiden koirakoiden kanssa syvennetään osaamistaan. Harjoituksissa hyödynnetään hajuerottelurataa sekä erilaisia tarkastettavia kohteita (kurssipaikassa monipuolinen hajuetsintämahdollisuus). Jos etsittävä haju on jokin muu kuin kong, varaathan hajun mukaasi. Sopii myös nosework-koirille sekä jälkikoirille. Koulutus rakentuu yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.

Kurssilla on myös mahdollista harjoitella esineilmaisua ja -etsintää esimerkiksi jäljestyksestä kiinnostuneiden koirakoiden kanssa.

Koulutuspäivät: joka toinen viikko tiistaisin 9.1., 23.1., 6.2., 20.2., 5.3. ja 19.3.

Kurssipaikka: Metsämiehenkuja 1, Nurmijärvi (lämmin sisähalli)

Valitse variaatio:

150,00 €
Hinta sis. ALV