Valmennusryhmä 3.

Loppuunmyyty

Valmennus on tarkoitettu koirille, jotka tähtäävät kohti NOME-B- ja WT-kokeita. Tulosvaatimuksia ryhmissä ei ole, eli koiralla voi olla NOU1, mutta osallistua voi myös koiran kanssa, jolla vielä ei taipumuskoetta ole suoritettuna. Valmennuksessa ei tehdä pelkästään taipumuskokeen tai alokasluokan harjoituksia, vaan harjoitellaan myös ylemmissä luokissa tarvittavia taitoja.

Valmennuskurssilaisille järjestetään kuukausittain viisi ohjattua koulutusta tai webinaaria minkä lisäksi on muita etuja, kuten -5% alennus kaikista kursseista ja hallin kausikortin hankkiminen hintaan 45€/kk. Koulutusten päivät ilmoitetaan etukäteen ja kurssipäivät ovat keskiviikko ja lauantai. Osa koulutuksista järjestetään hallissa Nurmijärvellä ja osa maastossa Karkkilassa. Ryhmään otetaan neljä koiraa.

Valmennusryhmä jatkuu toistaiseksi ja valmennuksen hinta on 95,00 €/kk. Kurssipaikka maksetaan kuukauden ensimmäisenä päivänä. Valmennuspaikan irtisanomisaika on yksi kokonainen kalenterikuukausi, ja ryhmiä täydennetään paikkojen vapautuessa. Valmennuksen poissaoloja on mahdollisuus korvata jokaisen kuukauden viimeisenä lauantaina klo 19-20. Korvauskerta järjestetään Karkkilassa.

Ajatuksena on, että valmennuskurssilaiset voivat kurssin ulkopuolella muodostaa treeniryhmän, joka harjoittelee kurssin asioita myös keskenään. Kurssilaisille perustetaan oma Whatsapp-ryhmä.

Aikataulu ja ohjelma.

95,00 €
Hinta sis. ALV