Yksityiskoulutus

Mikäli haluat varata yksityiskoulutuksen (lähi tai etä) itsellesi tai kokoamallesi ryhmälle, voit varata ajan Karkkilassa järjestettävään ulkokoulutukseen Karkkilan ajanvarauskalenterin kautta tai Nurmijärvelle lämpimässä hallissa järjestettävään koulutukseen hallin varauskalenterin kautta.

Yksityiskoulutus sopii hyvin esimerkiksi reaktiivisille, aroille tai häiriöherkille koirille, joille on parempi harjoitella erilaisia taitoja omassa rauhassa. Yksityiskoulutus on myös hyvä vaihtoehto koirille, joille oman vuoron odottaminen on vielä haastavaa. Yksityiskoulutus sopii hyvin myös ryhmätilanteessa jännittävälle ohjaajalle, minkä lisäksi yksityiskoulutuksessa harjoitellaan juuri sitä asiaa, johon oman koiran kanssa haluaa opastusta.

Oman kurssin saat ostamalla viiden kerran 30min yksityiskoulutuspaketin (Karkkila/Nurmijärvi).

Koulutuksen aiheen voit valita itse, ja se voi olla esimerkiksi: 

  • Lintukoirat: nouto ja palautus, pillipysäytys, yhteistyö, seuraaminen
  • Hajutyö: tarkkuus, sokkoetsinnät, ilmaisun tekniikka
  • Arkitaidot: hihnassa kulkeminen, luoksetulo, odottaminen
  • Pennut: arkitaidot tai harrastuksiin tutustuminen
  • TOKO/BH: liikkeiden opettaminen tai haasteiden ratkominen, liikkurointi, kokeenomaiset suoritukset 

Ongelmallisten käytösten (esim. arkuuteen tai aggressiivisuuteen liittyvät käytökset) kanssa tutustuthan käytöshaasteiden ratkomiseen. Käytöshaasteiden parissa koiran hyvinvointi kartoitetaan syvemmin ja haasteeseen etsitään kokonaisvaltainen ratkaisu. Koulutus sisältää aina myös kirjallisen koulutussuunnitelman. Lyhyt yksityiskoulutus on harvoin riittävä käytöshaasteiden ratkaisussa.

Ajanvarauksen jälkeen olen yhteydessä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yksityiskoulutusten hinnaston löydät täältä.