Valmennusryhmät

Tammikuussa 2024 alkaa uusia valmennusryhmiä

Valmennus on tarkoitettu koirille, jotka tähtäävät kohti NOME-B- ja WT-kokeita. Tulosvaatimuksia ryhmissä ei ole, eli koiralla voi olla NOU1, mutta osallistua voi myös koiran kanssa, jolla ei vielä ole taipumuskoetta suoritettuna. Valmennuksessa ei tehdä pelkästään taipumuskokeen tai alokasluokan harjoituksia, vaan harjoitellaan myös ylemmissä luokissa tarvittavia taitoja. 

Koulutuksissa harjoitellaan ryhmässä. Tarjolla on myös omavalkku, jossa koira harjoittelee yksin 15 min vuorossa. Tämä voi olla sopiva vaihtoehto koiralle, jonka kanssa on vielä haastavaa harjoitella toisten koirien tai ihmisten läsnäollessa. Muut ehdot ja edut ovat samat kuin ryhmäkoulutuksessa. Omavalkkuun osallistuva voi jäädä seuraamaan muiden ryhmien harjoituksia.

Valmennuskurssilaisille järjestetään kuukausittain viisi ohjattua koulutusta (1h) tai webinaaria / minivalkkuryhmäläisille kaksi ohjattua koulutusta (2h) ja osallistumisoikeus webinaareihin, minkä lisäksi on muita etuja:

  • -5% alennus kaikista alkavista kursseista
  • Yksityiskoulutukset sarjakortin hinnoilla (62,00 €/h yhdelle koiralle Karkkilassa, norm. 67€/h)
  • Ennakkoilmoittautuminen erikoiskoulutuksiin (esim. workshopeihin)
  • -10% alennus Noutajakaupan tuotteista
  • Hallin irtotuntien varaaminen vakiovuoron hinnalla (30,00 €/h primetime aikoina, norm. 38,00 €/h)

Koulutusten päivät ilmoitetaan etukäteen ja kurssipäivät ovat ryhmästä riippuen keskiviikko, torstai ja/tai lauantai. Osa koulutuksista järjestetään hallissa Nurmijärvellä ja osa maastossa Karkkilassa (talvella valaistulla pellolla). Valmennusryhmiin otetaan neljä koiraa / minivalkkuun kuusi koiraa. 

Valmennusryhmä jatkuu toistaiseksi ja valmennuksen hinta on 95,00 €/kk (minivalkku 60€/kk). Valmennuspaikka maksetaan kuukauden ensimmäisenä päivänä. Valmennuspaikan irtisanomisaika on yksi kokonainen kalenterikuukausi, ja ryhmiä täydennetään paikkojen vapautuessa. 

Poissaolot

Valmennuksen aikaisia akuutteja (esim. oma tai koiran sairastuminen, ei esim. yllättävät työmenot) tai hyvissä ajoin sovittuja muita poissaoloja on mahdollisuus korvata osallistumalla muiden valmennusryhmien tai kurssien peruutuspaikoille. Yhdellä poissaololla voi korvata yhden tunnin. Äkkilähtöryhmään voi liittyä täällä

Ryhmän kautta voi ostaa myös äkkilähtönä yksittäisiä paikkoja kursseille tai muihin valmennusryhmiin. Äkkilähtöpaikkojen hinnat valmennusryhmäläisille 23 €/kerta (norm. 25 €/kerta).

Poissaoloissa noudatetaan ilmoittautumisehtoja.

Muutokset ja peruutukset

Muutokset koulutuspaikkoihin ovat mahdollisia. Kovilla pakkasilla (pakkasraja -15 ulkokoulutuksissa) tai muuten haastavissa sääolosuhteissa voidaan jakaa jokaiselle omat 15min koulutusvuorot, tai vaihtoehtoisesti siirtää koulutus halliin hallin varaustilanteen mukaan (tällöin lisätään hallimaksu 5€/koira).

Kouluttajasta johtuvat peruutukset (esim. sairastumiset) korvataan joko koulutusmaksun palautuksena tai korvaavan koulutuskerran järjestämisenä.


Ajatuksena on, että valmennuskurssilaiset voivat kurssin ulkopuolella muodostaa treeniryhmän, joka harjoittelee kurssin asioita myös keskenään. Kurssilaisilla on omat Whatsapp-ryhmät. 

Kevään valmennuspäivät ja aiheet löydät täältä.

Valmennuksen hinta: 

  • Valmennusryhmät 1-5 sekä junnuvalkku: 95,00 €/kk ALV 24%
  • Minivalkku: 60,00 €/kk ALV 24%

Maksu jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä 

Huom! kaikki ryhmät täynnä - jonoon voit ilmoittautua noora(at)noorakki.fi).