Kaikki tulevat koulutukset

Verkkoluennot ja -kurssit

Lue lisää ajatuksiani yhteistyöstä sekä pentuaika-paketeista täältä.

Ilmoittautuminen

Kursseille voit ilmoittautua verkkokaupan kautta. Ilmoittautumislinkki vie verkkokauppaan oikean kurssin kohdalle. Lisää kurssi ostoskoriin ja täytä tilaus. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta. Koulutuksen lasku on viestin mukana, ja maksun eräpäivä on viikko ennen kurssin alkamispäivää. Osa kursseista on ostettavissa Holvi-verkkokaupan kautta, jolloin tilaus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kirjoita Lisätietoja-kohtaan koiraa koskevat lisätiedot (nimi, ikä, rotu sekä mahdolliset toiveet tai asiat, joita kouluttajan on hyvä tietää).

Mikä koulutus sopii minulle ja koiralleni?

Kurssit ja ryhmäkoulutukset rakentuvat ennakkoon ilmoitettujen aihealueiden ja lajitaitojen ympärille. Harjoituksiin osallistuu kerralla useampi koira, mutta harjoitustilanne on aina järjestettävissä niin, ettei koiran tarvitse katsoa toisten suorituksia. Mikäli ryhmässä harjoittelu on omalle koiralle vielä liian haasteellista, voidaan ryhmäharjoitteluun tutustuminen aloittaa yksityiskoulutuksella. Kursseilla harjoituksia tehdään pääosin yksitellen, mutta ryhmän tason ja toiveiden mukaan on mahdollista harjoitella myös yhdessä, eli kurssit ovat myös mainio paikka tehdä ryhmässä harjoittelua. Kursseilla ja ryhmäkoulutuksissa koulutusaika jaetaan aina osallistuvien koirien kesken.


Yksityiskoulutukset rakentuvat ohjaajan toiveiden mukaan ja tällöin päästään myös perehtymään syvällisemmin juuri oman koiran tarpeisiin ja haasteisiin. Yksityiskoulutus on hyvä silloin, kun ohjaajalla on selkeä toive harjoiteltavasta aiheesta, sillä koulutus suunnitellaan juuri tämän aiheen ympärille. Myös esimerkiksi ryhmäkoulutuksessa ilmeneviä haasteita ja koiralle hyödyllisiä toimintatapoja voidaan kurssien rinnalla harjoitella yksityiskoulutuksissa. Lue lisää yksityiskoulutuksista täältä.