Tervetuloa kurssille Karkkilaan!

Kiitos ilmoittautumisesta koulutukseen!

Karkkilan koulutukset järjestetään Hietalammintiellä.

Yleisiä ohjeita:

Hietalammintiellä ajaessa huomioithan tien asukkaat. Tie on kapea ja mutkainen, ja siinä on vain muutamia ohituspaikkoja. Koulutamme koiria vapaana tien varrella olevilla pelloilla, joten otathan myös tämän huomioon saapuessasi koulutukseen. Koiria ei saa ulkoiluttaa vapaana alueella, eikä naapurisovun ylläpitämiseksi muiden tonteilla kytkettynäkään.

Varaa mukaan reilusti koiralle maistuvaa palkkaa sekä mieluisa lelu. Koulutuksissa käytetään kouluttajan dameja, mutta halutessasi voit varata mukaan myös omat damit. Mikäli koirasi saattaa rikkoa dameja, varaathan tällöin omat damit mukaan. Rikkoutuneista dameista perimme 10,00 € sakon. 

Huomioithan, että Hietalammintien alussa oleva lampi ei ole koirien uittopaikka. Lämpimillä keleillä koirille on tarjolla uintimahdollisuus harjoitusmaastoissa. Säästetään Hietalammintien alun lampi ylimääräiseltä koiraliikenteeltä, jotta siellä on mahdollista järjestää ohjattuja koulutuksia jatkossakin.

Nähdään koulutuksessa! :)

Jos tulee jotain kysyttävää etukäteen, niin ethän epäröi olla yhteydessä: noora (at) noorakki.fi.

Koulutuspaikat

Kurssit ja valmennusryhmät

osoitteeksi Hietalammintie 136, Karkkila. Huonolla ajokelillä perille kannattaa ajaa suoraan Hietalammintietä (navigaattori ohjaa helposti pienempää Holmantietä pitkin). Aja auto tien oikealla puolella olevan kentän laidalle. Koiraa voi ulkoiluttaa kytkettynä Hietalammintien varressa tulosuuntaan päin. Varaa mukaan koirankakkapusseja ja kerää koiran tarpeet pois tienreunalta. Alueella ei valitettavasti ole roskista, joten viethän kakkapussit mukanasi roskikseen.

 Siirry kytketyn koiran kanssa Hietalammintie 171 pihalle - tapaamme aina siinä koulutuksen alkaessa.

Yksityiskoulutukset

osoitteeksi Hietalammintie 171, Karkkila. Aja auto tien päässä olevan punaisen omakotitalon pihaan. Koiraa voi ulkoiluttaa kytkettynä Hietalammintien varressa tulosuuntaan päin. Varaa mukaan koirankakkapusseja ja kerää koiran tarpeet pois tienreunalta. Alueella ei valitettavasti ole roskista, joten viethän kakkapussit mukanasi roskikseen.

Vesityökoulutukset

osoitteeksi Hietalammintie 18, Karkkila. Jätä auto hiekkakuopan reunalla olevalle levennykselle. Siirry koiran kanssa valkoilisilla krepeillä merkattua reittiä rantaan (katso karttakuva). Tule rantaan asti vasta kutsusta ettei mahdollisen edellisen koiran harjoitus häiriinny. 

Varaa mukaan koirankakkapusseja ja kerää koiran tarpeet pois maastosta. Alueella ei valitettavasti ole roskista, joten viethän kakkapussit mukanasi roskikseen.