Tervetuloa kurssille Nurmijärvelle!

Laita navigaattoriin osoite: Metsämiehenkuja 1, Nurmijärvi. Halli on numero 3. (ovessa on Noorakki -logo). Autot voit pysäköidä hallin pihalle tai Metsämiehenkujan varteen. Huolehdithan kuitenkin, ettei auto tuki liikennettä pihassa tai tiellä. Hallin takana (moottoritien puolella) on usein hyvin parkkitilaa.

Hallin ympärillä olevissa maastoissa koiraa voi ulkoiluttaa ennen tunnin alkua ja tunnin päätteeksi kytkettynä. Muistathan siivota koiran jätökset. Kakkapussit voi jättää Metsämiehenkuja 1 -kiinteistön pihalla olevaan sekajäteastiaan. Huomioithan, että sisälle sattuvista vahingoista peritään 20€ sotkusakko.

Sisäänkäynti halliin tapahtuu Metsämiehenkujan puoleisesta sisäänkäynnistä. Tunti alkaa tasalta, ja käyn hakemassa uuden ryhmän ovelta. Ethän tule halliin ennen sitä, etteivät edellisen ryhmän harjoitukset häiriinny. Kurssin jälkeen poistutaan hallin takaovesta, jotta ei tarvitse törmätä seuraavana sisälle tulevan ryhmän kanssa.

Hallissa harjoitellaan sukat tai sisäkengät jalassa. Pehmeäpohjaiset sisäkengät ovat suositeltavat. Ethän liiku hallissa ulkokengillä. Jokaisella kurssilaisella on tilassa oma taukopaikka, jonka yhteydessä olevaan kenkäkaukaloon omat kengät voi laittaa tunnin ajaksi.

Varaa mukaan koiralle maistuvaa palkkaa, mieluisa lelu sekä oma dami (noutajien kurssit) tai oma etsintähaju, jos muu kuin Kong (hajutyökurssit). Jos koiralla on taukomatto, tms. rauhoittumisalusta käytössä, varaathan senkin mukaasi.

Mikäli koiran palkat loppuvat kesken harjoittelun, niin hallilla on myynnissä erilaisia palkkausvälineitä (mm. nuolumattoja, aktivointikuppeja ja leluja) sekä makupaloja (Alpha Spirit) koirille. Maksu hoituu laskulla.

Nähdään kurssilla!